Kultúra

2008.11.05. 20:11

Paczuk Gabi alakítja Cserháti Zsuzsát a Jókai színházban

Egy ismert bárénekesről, kimondva, kimondatlanul Cserháti Zsuzsa életéről szól az a kamaradarab, amelyet pénteken mutatnak be a Békés Megyei Jókai Színházban.

F. G. K.

— Ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik nem ismerte jól Cserháti Zsuzsa életét, korábban csak a legnépszerűbb dalait dúdolgattam én is — mondta Paczuk Gabi, aki az énekesnőt alakítja Pozsgai Zsolt darabjában. A művet a szerző és egyben a rendező is a békéscsabai színésznő hangjára találta ki.

— Nem csak azt a Cserhátit szeretnénk láttatni, aki a bulvárlapokban szerepelt, akit megtapostak, akivel senki nem törődött. Azt a nőt is, akinek a telefon az egyetlen eszköze ahhoz, hogy megtalálja azt, aki a legfontosabb a számára, aki elment tőle. Pozsgai Zsolt megátkozott Lacival, akit az egész idő alatt keresek.

A darabban eredetileg Paczuk Gabi egyedül áll színpadra, a művész viszont bevonta maga mellé a zongoristát alakító Gulyás Leventét is.

 

F. G. K. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!