Kultúra

2008.04.03. 15:51

Nyuszik voltak a testőrök, nem merték megcsókolni a szexis Zsanettet

A békési Varga Ádám a rendezője a Vérvonal című thrillernek, melynek a bikali Puchner-kastélyban folytatódott a forgatása. Akadt viszont egy kis probléma, a főszereplőnek, Égerházy Zsanettnek, az egykori aktmodellnek kerestek testőrt, de a kiszemeltek közül senki nem merte élethűen megcsókolni Zanettet.

ny. l.

– Számomra hihetetlen, mennyire nyuszik voltak a jelentkezők, és visszaléptek a szereptől azért, mert egy ilyen csinos nőhöz kellett volna hozzábújniuk – ecsetelte a Beolnak Varga Ádám.

Végül mégsem maradt férfi nélkül a szexis modell, nagy nehezen találtak egy jóképű jelentkezőt, aki örömmel közelített testileg is Zsanetthez, már amennyit a szerep kívánt és engedett.

A forgatásra Nemere István forgatókönyvíró is ellátogatott, és elégedetten szemlélte az eseményeket. – Ez egy igazán szórakoztató film lesz, és lesz benne bőven izgalom, erotikus jelenet – keltette fel az érdeklődést az író, majd hozzátette, aki a Vérvonal című kötet elolvasása után beül majd a mozikba, az is egy vadonatúj élménnyel lesz gazdagabb.
– Ádám átírt néhány jelentet, így mindenkinek meglepetéseket tartogat majd a fim – összegezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!