Kultúra

2008.04.26. 15:27

Diákünnep az orosházi Táncsicsban

Mint azzal részletesen foglalkoztunk már, a Táncsics gimnázium alapításának 75. évfordulóját ünnepli az idén. Ezért is hangos napok óta Orosháza belvárosa. Az ünnepi műsor mellett a diákok is alaposan kitettek magukért, hiszen a diáknapok keretében kampányfogásokban sem volt hiány.

cs.i.

A fiatalok a pártprogramok szervezésénél beleadtak apait, anyait! Kommandósok, ördögbotosok látványa mellett, még egy koporsó is kipróbálókra várt.

Pénteken este kulturális műsor szórakoztatta a gimnázium előtti parkban a nagyérdeműt, szombaton pedig kiderült, melyik párt vívta ki magának az elsőséget.

A 11. évfolyam tanulói által alapított pártok közül végül az Eighties lett a befutó, vezére pedig Tüskés István, akinek a távollétében ikertestvére, Erika vette át Blahó Jánostól az intézmény jelképes kulcsát. A fiatalok az elmúlt napok táncos, videós produkcióit értékelték, valamint a kampányfogásokat. Kihirdették, ki lett az év tanára. Az idén Varga László. A tanárnők közül pedig Győri Anita élvezheti a legnagyobb népszerűséget az intézmény falai között. A legcsinosabb tanárnőnek Korim Olgát, a legsármosabb pedagógusnak járó elismerést Marton Richárdnak ítélte a diákság.

Az év diákjának Csontos Gábort választották, a diáklányok kategóriájában Fehér Olíviát. Az év párja Nagy Diána - Halupa Zoltán lett. A legsármosabb diák Szilágyi Dániel, a legszebb lány pedig Hegedűs Anna.
Vasárnap még tart a diákolimpia országos erőemelő verseny a Táncsics sportcsarnokában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!