Közélet

2016.09.04. 19:12

Egy családi napot töltöttek együtt a Hírlap kézbesítői

Kötetlen hangulatú programon látta vendégül a Békés Megyei Hírlap kézbesítőit és családtagjait szombaton, a Gyulai Várfürdőben lapunk kiadója. A családi napon mintegy nyolcvanan vettek részt.

P. G.

— Egy három részből álló rendezvénysorozat befejező állomásához érkeztünk szombaton — mondta Leszkó Tamás terjesztési vezető. — Az előző két alkalommal Orosháza-Gyopárosfürdőn, illetve ugyancsak a Gyulai Várfürdőben köszöntöttük a kézbesítőket; azokat az embereket, akik mindennap hajnalban kelve, nem egyszer hóban-fagyban, nehéz időjárási körülmények között is gondoskodnak arról, hogy a Békés Megyei Hírlap már kora reggel eljusson az előfizetők postaládájába. Ezen a hétvégén az Észak-Békésben dolgozókat láttuk vendégül. A legfőbb célunk az volt, hogy a kézbesítők és családjaik kötetlen formában találkozhassanak, megismerhessék egymást, illetve, hogy ha úgy gondolják, megbeszéljék a legfontosabb, őket érintő kérdéseket, valamint tapasztalatokat cseréljenek.

A terjesztési vezető hangsúlyozta, mindezek ellenére a hétvégi program nem elsősorban a munkáról szólt, hanem a kikapcsolódásról, a fürdőzésről. S persze, a családi naphoz ebéd is dukált, kiváló marhapörkölt került tarhonyával a tányérokba.

Leszkó Tamás kitért arra, hogy jelenleg a megyében 112 kézbesítő dolgozik, emellett akadnak olyan területek, ahol a Magyar Posta közreműködésével jut el a Békés Megyei Hírlap az előfizetőkhöz. Külön érdekesség, hogy lefedettségben, tehát a lakosságarányos előfizetések számában esztendők óta Kétsoprony és Kamut a két legerősebb település.

Nánási János, a Békés Megyei Hírlap főszerkesztő-kiadóvezetője hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy erősödjön a kötődés a kiadó és a kézbesítők között.

– Egy-egy ilyen program ösztönzőleg hathat, illetve erősítheti a csapategységet, az összetartást - fogalmazott Nánási János. - A kézbesítők jobban megismerhetik egymást, a mindennapok munkája mellett lehetőségük nyílik, hogy beszélgessenek egymással, egyeztessenek a legfontosabb kérdésekről. Emellett közvetlen vezetőiket is jobban megismerhették. A szombati gesztussal szerettük volna megköszönni a kézbesítők munkáját, illetve a családjaikat is köszönteni. Nagyon lényeges, hogy a munka mellett a közös kikapcsolódásra is adódjon lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!