Közélet

2016.05.20. 15:58

Szakmai tudás, igényesség

Chovan Erzsébet 28 éve tagja az iskola tantestületének. Pályakezdőként került ide, biológia-technika-földrajzszakosként. Személyével egy szerény, de agilis, gyerekeket szerető, kollégáit tisztelő, igazi közösségi embert nyert az iskola – kezdik az őt nevezők.

BEOL

Hozzáteszik, egyéniségére, munkájára a nagyfokú tudatosság, következetesség, precizitás, magas szakmai tudás, igényesség jellemző.

Folyamatosan képzi magát, fogékony az új módszertani és eszközhasználati lehetőségekre, amiket óráin, foglalkozásain alkalmaz – ezúton is igyekszik a gyerekek érdeklődését, tudásvágyát felkelteni.

– A természettudományok szeretetét úgy oldotta tanítványaiba, hogy közülük sokan ebben az irányban tanultak tovább, lett belőlük orvos, állatorvos, biológus, környezetvédő, élelmiszer-ipari mérnök, gyógytornász, védőnő. Idejét, energiáját nem kímélve sok órán kívüli foglalkozást, programot szervez a gyerekeknek (szakkör, kirándulás, tábor, kutatómunka), amelyen nagy számban vesznek részt a tanulók évtizedek óta.

Folyamatosan készíti fel az érdeklődő, tehetséges gyerekeket a különböző versenyekre (környezetvédelem, egészségügy, szaktárgyak), melyeken nagyon szép eredményeket érnek el, eljutnak az országos versenyekig.

Tevékenységével nagyban hozzájárult, hogy az iskola elnyerte a Tehetségpont és a Vöröskeresztes bázisiskola címet. Aktívan dolgozik a Pedagógus Szakszervezetben, képviselve a kollégák érdekeit intézményi, területi és megyei szinten. Vöröskeresztes tanárelnök és a területi ifjúsági tanács tagja. A kollégáival, szülőkkel jó kapcsolatot ápol, mindig számíthatnak a segítségére.

A jelölt

Név: Chovan Erzsébet

Kategória: általános iskolai felsős pedagógus

Intézmény: Csanád Vezér Általános Iskola (MezÕkovácsháza)

Kategória: általános iskolai felsős pedagógus

Intézmény: Csanád Vezér Általános Iskola (MezÕkovácsháza)

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!