Közélet

2016.03.30. 17:11

Sarkadi partnereivel találkozott a Hírlap kiadója

Üzleti reggeli keretében köszöntötte szerdán Sarkadon a helyi partnereit, az önkormányzat, az intézmények, a civil szervezetek, valamint a vállalkozások képviselőit a Békés Megyei Hírlapot és a BEOL.hu hírportált kiadó Népújság Kft. A kötetlen találkozó lehetőséget adott a meglévő kapcsolatok erősítésére, illetve újabbak kiépítésére.

L. B.

Hirlap reggeli

Fotó: IMRE GYORGY

Nánási János főszerkesztő-kiadóvezető ismertette, hogy az olvasók szerint a megyei napilapok sora, így a Békés Megyei Hírlap a mindennapi élet része, kihagyhatatlan. Fontos szempont amellett, hogy helyi hírekkel, információkkal szolgál, az is, hogy tradicionális, hogy több mint hetven éves múltra tekint vissza, továbbá az is, hogy hiteles és megbízható információforrás.

A Békés Megyei Hírlapot napról napra majd’ százezren olvassák, Békés megyében a napilapok között pedig a több mint 30 százalékkal a legjobb elérési mutatóval rendelkezik. Az olvasók 53 százaléka nő, 47 százaléka férfi, csaknem kétharmaduk a 18 és 59 év közötti korosztály képviselői közül kerül ki, illetve több mint háromnegyedük főbevásárló.



Nánási János kitért arra is, hogy a BEOL.hu hírportál is egyre népszerűbb, azt nemcsak Békés megyéből, hanem például Szegedről, Pest megyéből, a fővárosból is sokan felkeresik. [caption id="" align="alignleft" width="266"] Fotó: Imre György
[/caption] Mobil készülékekről, így okostelefonokról is egyre többen olvassák. A BEOL.hu Facebook-oldalát is egyre többen követik nyomon, az immár több mint 32 ezer „lájkot” zsebelt be.

Fontos, hogy márciustól a Békés Megyei Hírlap hatodik oldalán is megyei információkkal találkozhatnak az olvasók, ennek köszönhetően a megyei napilap több mint 70 százaléka megyei információkat közöl. A főszerkesztő-kiadóvezető hangsúlyozta, hogy olyan kezdeményezéseket indított el a Békés Megyei Hírlap, melyek az emberekre fókuszálnak.

– A Békés Megyei Hírlap az etalon, a hiteles információforrás – mondta dr. Mokán István a találkozón. Sarkad polgármestere örömtelinek nevezte, hogy a megyei napilapnak is köszönhetően egyre pozitívabb kép alakul ki a városról.

– Sarkad egy nagy család – folytatta a település első embere. Mint fogalmazott, a családba beletartoznak a civil szervezetek, a helyi vállalkozók is, utóbbiak a család tartópilléreinek nevezhetők, hiszen többek között adót fizetnek, munkát adnak a sarkadiaknak. Hozzátette, hogy az önkormányzat jó néhány olyan rendezvényt hívott életre, melyek révén segítik a vállalkozásokat, a civil szervezeteket, amelyekkel információkat nyújtanak számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!