Közélet

2016.03.11. 21:31

Sajtónapi elismerések a Hírlapnál

Ünnepséget rendezett az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke, valamint a szabad sajtó napja alkalmából pénteken a Békés Megyei Hírlap szerkesztősége.

M. P. M.

A rendezvényen adták át a lapnál végzett kimagasló teljesítményekért járó elismeréseket. A Pálffy Albert-díjat és a főszerkesztő-kiadóigazgatói nívódíjat Kun Gábor tördelőszerkesztő érdemelte ki, Az év hirdetésszervezője elismerést Filyó Katalin vehette át. A szakszervezet által alapított Békés Megyei Hírlap Legeredményesebb Munkavállalója címet Kormányos Emese tördelőszerkesztő kapta meg.

Az elismerések átadása előtt Nánási János főszerkesztő-kiadóvezető részletezte a lap jelenlegi helyzetét, szólt egyebek közt arról is, hogy a immáron a korábbinál több megyei tartalom kap helyet a Békés Megyei Hírlap oldalain. Mondandóját követően Nyemcsok László újságíró köszöntőjét hallgathatták meg a jelenlévők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!