Közélet

2016.01.19. 18:22

Minden, ami csak a nagy naphoz kellhet

A hétvégén immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Esküvő Kiállítást a Csabagyöngyében. Az eseményen lapunk kihirdeti Az év ifjú párja győztesét.

M. P. M.

Linked Wedding Rings

Fotó: Getty Images/iStockphoto

— Lassan befejeződik a január 23-án és 24-én a Csabagyöngye Kulturális Központban tartandó Esküvő Kiállítás szervezése — jelentette be kedden Nóvé Zoltán, a szervező Körös-Trade Kft. ügyvezetője az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Elmondta, a tizenkettedik alkalommal rendezendő Esküvő Kiállításon több mint negyven kiállító jelezte részvételét, akik a következő szolgáltatásokat vonultatják fel: menyasszonyi ruhák, öltönyök, virágok, ékszerek.

Választani lehet az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatások közül a rendezvényszervezők, fényképészek, esküvői helyszínek, vendéglátó helyek, nászutazást kínáló irodák, nászajándékot kínálók, látványszervezők, esküvői személyszállítók, zenekarok szolgáltatásaiból. Elmondta, ezen felül színpadi programokat is kínálnak. Egyebek közt ruhabemutatók, zenekarok fellépése várják az érdeklődőket.

— Lapunk, mint ahogy 2008 óta minden évben, idén is meghirdette Az év ifjú párja versenyt, melyre ezúttal 68-an jelentkeztek. A BEOL.hu hírportálon összességében több tízezer szavazatot kaptak a friss házasok — tájékoztatott Nánási János, a Békés Megyei Hírlap kiadóigazgató-főszerkesztője. Hozzátette, a megmérettetés eredményhirdetése vasárnap délután fél hatkor lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!