Közélet

2014.07.04. 17:31

A Jobbik számon kéri az M44-es megépítését

A M44-es elkerülőút megépítését és a Békés megyei munkahelyek megvalósulását kérte számon a Jobbik a pénteken megtartott békéscsabai sajtótájékoztatóján.

M. P. M.

– Ha ígéretekből lehetne utat építeni, akkor már régen elkészült volna az M44-es gyorsforgalmi – hangzott el pénteken a Jobbik békéscsabai sajtótájékoztatóján. Gajdos Attila, a párt megyei alelnöke elmondta, négy év elteltével szeretnék emlékeztetni a jelenlegi kormányt akkori ígéreteikre.

– Ugyancsak szerepelt a kormánypárt programjában a foglalkoztatás növelése Békésben. Ezzel szemben egyedül a közmunkaprogrammal tudják kozmetikázni az eredményeket, miközben sokan a térségből már külföldön keresik a boldogulásukat – hangsúlyozta az alelnök. Hozzátette, arra kéri a négy, Békés megyéből bejutott fideszes politikust, hogy keményen lobbizzanak az M44 megvalósításáért.

– Szkeptikusak vagyunk a kérdésben, lévén nemrégiben kiderült, uniós forrást nem lehet bevonni az út megépítésébe. A saját pénzek pedig ahhoz sem elegendőek, hogy romokban lévő infrastrukturális- és ellátórendszerek problémáit rendezzék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!