Közélet

2014.05.05. 19:42

Nézze meg videón a BEOLovízió gálaműsorát!

Ha lemaradt volna szombati programunkról, videón is ízelítőt kaphat arról, milyen volt a BEOLovízió gálaműsora a gyulai várkertben.

BEOL

Mint arról már beszámoltunk, szombaton délután élőben is megmutathatták tehetségüket webes dalversenyünk legjobbjai. A BEOLovízió díjátadó gáláján színpadra lépett a közönségszavazás első három helyezettje, vagyis Ladányi Viktória, a Fülemüle Zenekar és Gyarmat Noémi, illetve a Békés Megyei Hírlap különdíjasa, Rákóczi Antal is.

A szakmai zsűri különdíjasa, a Kopott Formák dobosának családjában a napokban gyermek született, így a csapat nem tudott fellépni, a díjat Tóth Árpád gitáros vette át. A Beol.hu különdíját a Mártone Network kapta, akik egészségügyi okok miatt nem vettek részt az eseményen.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Fotó: Imre György
[/caption]
A dalverseny győzteseinek bemutatkozása után az est sztárvendége, Takács Nicolas szórakoztatta a kissé zord időjárás ellenére is szép számú érdeklődőt. A 2010-es X-faktor döntőse után Gajdos Andrea és Bukor Csaba közös produkcióját láthatta a közönség, akiket a Csillag születik felfedezettje, Szabó Ádám követett. A nap zárásaként igazi bulihangulatot teremtve adott élő koncertet az Antovszki Band.

<!-- Nézze meg videón a BEOLovízió gálaműsorát! Ha lemaradt volna szombati programunkról, videón is ízelítőt kaphat arról, milyen volt a BEOLovízió gálaműsora a gyulai várkertben.

Fotó: Imre György -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!