Közélet

2013.05.01. 20:23

Örménykút Községért díjat kapott a Szarvasi Mozzarella Kft.

A díjat olyan magánszemélyeknek, társaságoknak ítélik oda évről évre, akik munkájukkal jó példát mutatnak a közösség számára.

Cs. I.

Az Örménykút Községért díjat olyan magánszemélyeknek, társaságoknak ítélik oda évről évre, akik munkájukkal jó példát mutatnak a közösség számára.

Szakács Jánosné polgármester a napokban megrendezett falunapon ismertette a helyi képviselő-testület döntését, mely szerint idén a Szarvasi Mozzarella Kft. érdemelte ki az elismerést.

 

A cég 1991 óta működik Örménykúton. Fő profilja az egész világon közkedvelt, Olaszországból származó mozzarella sajtcsalád gyártása és forgalmazása. Modern, európai színvonalú üzemükben első osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek termékeik.

Az indoklásban elhangzott, a társaság a település foglalkoztatásában tanúsított tevékenységével, a helyben gyártott termékekkel, azok hazai és külföldi piacokon való elterjesztésében végzett tevékenységével érdemelte ki a díjat.

— A létbiztonság megteremtése mellett Örménykút településképének esztétikussá tételéhez is hozzájárul cég — hangsúlyozta a település polgármestere a döntés indoklásakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!