Közélet

2012.02.27. 10:29

Dobó Katáék hazavitték a kis Szofit

Mint arról már beszámoltunk, múlt hét hétfőn született meg Dobó Kata és békéscsabai párja, Gulyás Levente kislánya. A lapunkhoz is eljuttatott sajtóközleményből a részletek is kiderülnek.

BEOL

Szofi 3300 grammal és 53 centivel látta meg a napvilágot Telkiben. A szombaton harmincnyolcadik életévébe lépő színésznő és a négynapos Szofi egészségesen és kiegyensúlyozottan hagyta el a kórházat az édesapa Gulyás Levente kíséretében, akit a szülés utáni napokban is csak egy színházi bemutató idejére szólított el a kötelesség. Dobó Kata bevallotta, aggódós kismama volt.

„Régóta vágytam már első gyermekem megszületésére. Talán épp ezért elég aggódós kismama voltam, de az orvosom megnyugtatott, hogy sokkal rosszabbak is vannak nálam – nevet saját magán az újdonsült anyuka. – Számomra az volt a legfontosabb, hogy mindketten biztonságban legyünk, és a lehető legnagyobb odafigyelést kapjuk a szülésnél és a kórházi napok alatt. Választott orvosom, Dr. Csermely Gyula biztosított róla, hogy a Telki Kórház a legjobb választás számunkra” – indokolta döntését Dobó Kata.

Dobó Kata esküszik, hogy fiatal anyukának nem lesz olyan izgulós, mint állapotosnak volt. „Az orvosoktól és csecsemőápolóktól minden tájékoztatást megkaptunk a szoptatáshoz és az otthoni babaellátáshoz” – tette hozzá.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Szofi éppen a születésnapom előtt született meg. Számomra ő a legszebb ajándék. Mivel hosszú várakozás után most adatott meg számomra, hogy édesanya lehessek, hálás vagyok az orvosomnak és a kórház szakembereinek azért, hogy teljes harmóniában élhettük meg kislányunk érkezését” – mondta el Dobó Kata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!