Közélet

2011.06.02. 19:08

Egészséges életmód csak csapvízzel

Bereczkiné Harangozó Ildikó edző, nemzetközi bíró a Békéscsabai Tornász Club kötelékéből szintén regisztrált már a június 8-i rekorderek közé, így ő is biztosan ott lesz a Guinness-csúcskísérlet csapvízivói között a Békés Megyei Vízművek, Békéscsaba és a Békés Megyei Hírlap rendezvényén.

BEOL

— A víz nagyon fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen szervezetünk 70 százaléka víz. Napjainkban nagyon háttérbe szorították a fogyasztását, pedig gyermekként el sem tudtunk képzelni más szomjoltót, csak ezt ittuk — ecsetelte Bereczkiné Harangozó Ildikó.

— Édesanyaként a három gyermekemet az egészséges életmód szellemében nevelem, így nálunk mindenki vizet iszik. Sportemberként, edzőként szintén azt tanítom a gyerekeknek, hogy az edzéseken és azokon túl is leginkább ivóvízzel oltsák szomjukat a cukros, szénsavas egyéb italok helyett. Én biztosan ott leszek a rekordkísérleten, egyetértek annak célkitűzéseivel, s már regisztráltam a www.bekesvizmu.hu honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!