Közélet

2011.05.01. 13:27

Vers és sport összetartozik a József Attila kollégiumban

Idén is sok-sok élménnyel gazdagította a fiatalokat a BÉKSZI József Attila kollégiumának költészet napjához kapcsolódó rendezvénysorozata.

BEOL

Hegyesi Zoltán igazgató elmondta, hogy a névadó emléke előtt is tisztelegtek az április 11–én kezdődő programmal. A hagyományos sportszámok mellett rendhagyó módon is kipróbálhatták erejüket és ügyességüket a diákok: szögbeverés, célba rúgás, célba dobás és foci egyaránt várta a vállalkozó kedvűeket.

Az agyat is tornáztatták, népszerű volt a malom, a franciasakk, és az óriásdzsenga. A környezettudatos napon a közvetlen lakókörnyezetre összpontosítottak, többek között rendbe tették a kollégium környezetét: szemétszedést tartottak és felásták a virágágyást.

A hagyományos szabadkígyósi kastélyparki kirándulást az időjárás meghiúsította, ám a kedvét nem vette el a diákoknak. Lövészversenyre, a szintek csapatai közötti sorversenyekre, labdajátékra, kötélhúzásra, kötélmászásra várták a fiatalokat. A diákok este biztonságos bulin szórakozhattak. A kollégiumi napokon vendégül látták a Szent-Györgyi Albert szakközépiskola kollégista lányait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!