Közélet

2010.01.25. 09:12

Három nap alatt három csőtörés a Kazinczy utcában

A hétvégi csőtörések után hétfő hajnalra ismét meghibásodott a Kazinczy utcai ivóvízvezeték. A vasárnapi hibahely munkagödréből erőteljesen szivárog a víz, amely az Illésházi utca irányába egyre nagyobb teret nyer magának.

BEOL

– A Kazinczy utcában a járművel közlekedők mellett a gyalogosoknak is érdemes figyelni, a Herbáriától az Illésházi utca irányába a járdán víztócsa nehezíti a közlekedést – közölte az eset kapcsán Krisztován Anna, a vízművek szóvivője hétfőn reggel.

A Békés Megyei Vízművek Zrt. szakemberei keresik az újabb meghibásodás pontos helyét. Azonban a javítás befejezéséig jelentős területen kell vízhiányra számítani: a Kisszik utca páratlan oldalán az 1-től 11 számig, a Kazinczy utcában  a 10-es számú általános iskolában, a Gépészeti Szakközépiskolában, a Javipa Nyomdában és BÁÉV-nél is szünetel az ivóvíz-szolgáltatás a csőtörés miatt.

A Kazinczy utcán közlekedők félpályás forgalomkorlátozásra számíthatnak a hibahely közelében.
 
– A Békés Megyei Vízművek Zrt. a munkálatok idejére fogyasztói megértését és türelmét kéri – mondta a szóvivő. – A fagyos téli idő ellenére kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elöregedett vezetéken elhárítsák a hibát.

Ezek is érdekelhetik