Közélet

2009.10.01. 11:08

Személyi változások a Népújság Kft-nél

Október első napja változásokat hozott szerkesztőségünk és kiadónk életében. Varga Ottó főszerkesztőt Nánási János főszerkesztő-kiadóigazgató váltja, a tartalomért mától Pocsaji Richárd felelős szerkesztő felel, a kiadó munkáját pedig Cseke Zsolt értékesítési vezető irányítja.

BEOL

Mint arról már beszámoltunk a Békés Megyei Hírlap és lapunk fotósainak tárlatát dr. Bayer József, az Axel Springer Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg szerdán este, új székházunk avatóünnepségén. Ekkor szólt a lap életében október 1-jétől érvényes változásokról, amelyeket annak érdekében tettek, hogy az újság a piaci követelményeknek és az olvasói igényeknek még inkább megfeleljen.

Eszerint Varga Ottó, a lap főszerkesztője az AS-M Kft. Heves Megyei Hírlapot kiadó Heves megyei irodájának főszerkesztő-kiadóigazgatójaként folytatja. A helyét Nánási János kiadóigazgató-főszerkesztő veszi át. A Békés Megyei Hírlap szerkesztőségének szakmai irányítását Pocsaji Richárd felelős szerkesztő végzi. Cseke Zsolt értékesítési vezető irányítja a kiadó hirdetési és terjesztési munkáját. A Népújság Kft. ügyvezető igazgatója továbbra is dr. Tóth Miklós.

Nánási János főszerkesztő-kiadóigazgató a vendégeknek azt ígérte, a Hírlap és a Beol.hu a vállalatoknak, szolgáltatóknak, intézményeknek továbbra is partnere lesz, s mindezt értékesítési szemlélettel teszi. A társaság a válság közepette sem hátrál, csakis előre tart. Ennek bizonyítéka a kor minden igényét kielégítő új székház, a gyulai és a békéscsabai irodafejlesztés, illetve az előremutató szarvasi és orosházi tervek.

(A Népújság Kft. a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu kiadója.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!