Közélet

2009.03.30. 16:45

Távozik a tótkomlósi polgármester

Lemondott tisztségéről Tótkomlós polgármestere. Dr. Sztakó József távozási szándékát a hétfői képviselő-testületi ülésen jelentette be.

cs. i. / Beol.hu

Hétfőn délután fél 4-kor kezdődött a testületi ülés Tótkomlóson, ahol a kezdés előtt lemondott polgármesteri tisztségéről a betegeskedő dr. Sztakó József. A városvezető feladatait hónapok óta Takács Ferenc alpolgármester látja el.

A hír igaz, dr. Sztakó József is megerősítette lapunknak: meggyengült egészségi állapota miatt döntött úgy, életének ezt a szakaszát lezárja, lemond.

Érdeklődésünkre azt is elmondta, két hete megpróbált teljesíteni munkahelyén, ám be kellett látnia, orvosainak igazuk volt. Stresszmentes életvitel kell a gyógyulásához, ám erre ez a munkakör nem alkalmas. Jelenleg táppénzen van.

Megtudtuk, a hétfői testületi ülés előtt tette meg bejelentését dr. Sztakó József. Elárulta, hogy lemondása után már a napirendi pontokat sem akarta ő képviselőtársai elé terjeszteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!