Közélet

2008.06.12. 13:16

Orbánnal riogatja a postás a nyugdíjasokat 2.

A birtokunkba került egy szórólap, melyet a napokban gusztustalannak nevezett a felháborodott csanádapácai polgármester. A település vezetője akkor arról tájékoztatott: községükben minden nyugdíjashoz egy szerinte félelmet keltő, Orbán Viktor személyéhez kötött, az általa beígért nyugdíjmegvonásról szóló szóróanyagot juttattak el a postások.

Beol.hu

Állítólag csak az érintett korosztály kap ilyen lapocskákat az állami cég dolgozóitól – mondta akkor lapunknak Fodor József, a település polgármestere. Külön hangsúlyozta: az anyag a községben élő, zömében betegeskedő nyugdíjasok egyébként is ingatag egészségi állapotát tovább rontotta, a közhangulatot felkorbácsolta.

A célzottan kijuttatott szóróanyag a vezető szerint még a személyes adatok kiszolgáltatásának a gyanúját is felveti, így most azon töri a fejét, miként védje meg a csanádapácai nyugdíjasokat az ilyen és hasonló megrázkódtatásoktól. Egy vidéki postás megerősítette lapunknak, hogy valóban kaptak feladatot arra, hogy ezt a szórólapot a napokban minden nyugdíjas postaládájába juttassák el.

Csütörtökön birtokunkba került a szóban forgó szórólap egy példánya, melynek vastagon nyomott címe: Orbán ismét a nyugdíjasoktól venne el. A kétoldalas, MSZP-logóval is ellátott anyag a következő alcímek mentén tematizálja a szocialisták mondanivalóját: Egy kis nyugdíjtörténelem, Számoljunk együtt, Mit is mondott Orbán Viktor?, valamint Nincs új a nap alatt.


(Kattintson a képekre a nagyításért!)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!