Közélet

2007.01.18. 12:35

Száz százalékosra vehető az idegenkezűség

A rendőrség biztos benne, hogy az éjszaka gyújtogatás történt Nagykamaráson. Mint írtuk, a községben két szomszédos ház égett csütörtökre virradóra.

MR Online

A két Kossuth utcai ingatlanban igen gyorsan terjedt a tűz, de nemcsak emiatt merült fel a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történt. A környéken ugyanis erős gázolajszag terjengett és üres kannákat is találtak. Egyik házban sem tartózkodott senki, a kárt hárommillió forintra becsülik.
Szücs István alezredestől, a mezőkovácsházi városi tűzoltó parancsnoktól a Magyar Rádió tudósítója megtudta, hogy csaknem 100 százalékosra vehető az idegenkezűség.
Az egyik épület egyébként teljesen kiégett, a másiknak a tetőszerkezete is felső része rongálódott meg erősen. Információnk szerint a két ingatlan tulajdonosa egy békéscsabai férfi, aki az egyik épületet lakás céljára, a másikat gazdasági tevékenységre, raktárnak használta. A vizsgálat szakértők bevonásával jelenleg is tart.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!