Közélet

2006.10.26. 10:09

Élelmiszer-, ékszer- és üzemanyagtolvajok megyeszerte

Bolti szarkák a csabai Tescóban, besurranó tolvaj Orosházán, benzintolvajok Szarvason - bűnügyi krónika a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján.

BEOL

Két nő akart élelmiszert lopni szerdán késő este Békéscsabán, a Szarvasi úti Tesco áruházból. A rendőrséget a hipermarket biztonsági szolgálata értesítette valamivel 23 óra előtt. A két nő élelmiszereket pakolt egy bevásárlókocsiba, majd a kocsit egy olyan pénztárnál tolták ki, ahol éppen nem volt pénztáros. Nem fizettek, és a bejárat felé mentek. Ott a biztonsági őr tartóztatta fel őket. A páros összesen 13 ezer forint értékű áruval akart meglépni. 
A nyitva hagyott konyhaablakon mentek be egy házba még kedden Orosházán. Az idegen 12 és 13 óra között járhatott a családi házban, és kb. 100 ezer forint értékben ékszereket vitt el onnan.
Keddre virradó éjjel több járműből is kilopták az üzemanyagot egy szarvasi telephelyen. Egy traktorból kb. 500 liter, két másik munkagépből kb. 80 liter, egy teherautóból pedig kb. 50 liter gázolajat vittel el ismeretlenek. Ezen kívül szerszámokat vettek még magukhoz összesen 200 ezer forint kárt okozva a telephelyet üzemeltető cégnek. 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!