Közélet

2006.10.06. 11:30

A Békés megyei MSZP közös hangot keres a Fidesszel

A Magyar Szocialista Párt megyei szervezete levélben gratulált az önkormányzati választásokon megválasztott képviselőknek és együttműködésre hívta fel őket - hangzott el az MSZP által kezdeményezett sajtóbeszélgetésen tegnap, a párt megyei irodájában.

Békés Megyei Hírlap

Veress József megyei elnök kifejtette: "Csak a pártok közötti együttműködés megteremtésével lehet csökkenteni az elmaradottságot, a munkanélküliséget és a szegénységet. Ezért bízunk benne, hogy a Fideszben partnerre találunk a megye fejlesztéséhez. Nemzetközi befektetések terén az instabilitás látszata már így is elég nagy károkat okzott." Veress József rávilágított, hogy bejáratott parlamenti demokráciákban megszokott dolog az ellenzéki vezetés a megyékben, de Magyaroroszágon ennek még nincs múltja. Ezért minél előbb szeretnék megtalálni a közös hangot a Fidesszel. Az MSZP megyei vezetője kifejezte reményét, hogy a következő négy évben partnerként tudnak együtt dolgozni a megválasztott képviselők a megye fejlődése érdekében. "Még nem ismert a megyei közgyűlés alakuló ülésének dátuma, egyelőre folynak az egyeztetések" - tájékoztatott Varga Zoltán alelnök, a párt megyei frakciójának frissen megválasztott vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!