Közélet

2006.05.25. 15:20

Pallasz Parádééééééé!

Ötödik alkalommal rendezik meg a Pallasz-tavaszt június 1-3. között. A békéscsabai és az orosházi Pallasz Áruház is felvonultatja a legkorszerűbb építési technológiákat, valamint a minőségi építőanyagokat.

Ny. L.

Musulin Miklós, a Pallasz Áruházakat működtető Pülon Kft. ügyvezető igazgatója mai tájékoztatóján elmondta, hogy az idei szakmai programot a térségfejlesztés jegyében szervezték meg. Orosházán fórumot tartanak a gyógy- és wellness turizmus jelentőségéről is. Ha már Orosháza, a Pallasz Áruházak árukapcsolási együttműködést kötöttek a gyopárosfürdői stranddal. Aki fürdőbelépő bemutatásával vásárol a Pallasz-üzletekben, az az akciós kedvezményen felül még plusz öt százalékot kap. Aki pedig 50 ezer forint felett vásárol az áruházakban, strand-, illetve wellness belépőt tehet zsebre. Az együttműködés nem újkeletű, hiszen a gyopárosi strand
kivitelezője a BÁÉV Rt. volt, a cég pedig a Pallasz Áruházak anyagait
használta fel az építkezésnél.

Érdekesség, hogy a Pallasz-tavasz nyitónapján húsznál több építőipari gép vonul fel dj.-kkel Orosházán és Békéscsabán. A három napon több koncertet is tartanak, fellép Szikora Robi, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint a Dupla Kávé is.

békéscsabai és az orosházi Pallasz Áruház is felvonultatja a legkorszerűbb

építési technológiákat, valamint a minőségi építőanyagokat. Ny. L. -->

Ezek is érdekelhetik