Közélet

2006.04.20. 14:28

Repülőgép-szerencsétlenségben halt meg, emlékét fa őrzi

Orosházára látogatott csütörtökön James D. Moore, a Guardian Europe ügyvezető igazgatója, a Guardian Industries alelnöke, ahol a floatüveggyár vezetőivel stratégiai megbeszélést folytatott, majd emlékfát ültetett.

(cs)

Az amerikai üzleti élet 12 jeles képviselője is azon a repülőgépen utazott, amely Horvátország felett hegynek ütközve zuhant le 10 évvel ezelőtt. A 35 áldozat között volt az amerikai kereskedelmi miniszter, valamint az akkor még Hunguard Float-Üveg Kft. egyik vezető tisztségviselője, kereskedelmi igazgatója, David L. Ford. A Guardian Orosháza Kft. kollektívája a volt kolléga halálának kerek évfordulójára emlékezett. A gyár zöldövezetében emlékfát ültetett David L. Ford tiszteletére Sápi Lajos ügyvezető igazgató és James D. Moore, a Guardian Europe ügyvezető igazgatója, a Guardian Industries alelnöke. Információink szerint az amerikai cég európai irányítója David Ford személyes jó barátja volt, aki a tragédiában elhunyt kolléga árváinak létrehozott alapítványokat a mai napig kezeli.

Címkék#Sápi Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!