Közélet

2005.06.22. 12:34

Orális gyönyörök helyett herezacskó harapás

K. Tibor (44) mezőgyáni lakos tegnap nem sokkal 23 óra előtt arról értesítette a Sarkadi Rendőrkapitányságot, hogy élettársa U. Pálné (45) csúnyán beleharapott herezacskójába.

(b)

A forrónyomos szolgálat a sértettet a mezőgyáni háziorvos beutalója alapján már a gyulai kórház baleseti sebészeti osztályán érte utol, élettársa pedig otthon békésen aludt. A lepedő is vérrel szennyezett volt, s U. Pálné szája is körbe véres volt. K. Tibor herezacskóját 13 öltéssel varrták össze a baleseti sebészeten, az elsődleges orvosi szakvélemény szerint azonban szervi sérülést szerencsére nem szenvedett.
A sarkadi zsaruk kiderítették: az élettársi közösségben élő K. Tibor és U. Pálné tegnap masszívan italoztak, s féltékenységi vita kerekedett közöttük. Pontosabban U. Pálné féltékenykedett, mivel korábban mindketten Mosonmagyaróváron dolgoztak, de ő két nappal korábban hazatért, mind élettársa. Nos, véleménye szerint élettársa ezen két nap alatt megcsalta, ebből kerekedett a perpatvar. Ennek során az is elhangzott, miszerint: „Te többet ezzel a fa...l nem fogsz ba...i!”
K. Tibor egy szál boxeralsóban, atlétában az ágyban feküdt, tévézett. Élettársa pedig a szobában rendezkedett, s már-már úgy tűnt elcsendesedik a vita közöttük. U. Pálné ekkor hirtelen gondolattól vezérelve párjához közelített, s ezen közeledésből K. Tibor félreérthetetlen módon orális gyönyöröket sejtett. Kihallgatása során viszont kifejtette: orális gyönyörök, a csúcs helyett erőteljes harapást, s elviselhetetlen fájdalmat érzett herezacskóján...
A nyomozók a bűnjelek összegyűjtése során K. Tiborék lakásán a fotelban egy spanyol fiatalember, Diego Gisbert Llorens okmányaira, bankkártyáira bukkantak, amelynek eltűnését a sértett június 20-án jelentette a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága Keleti Pályaudvari Rendőrőrsén. K. Tibor június 20-án a Pannónia expresszel tért haza Mosonmagyaróvárról.
A Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya K. Tibor ellen lopás és okirattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt, U. Pálné ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kezdeményez eljárást.

Ezek is érdekelhetik