Közélet

2005.05.06. 07:57

Pengével akarta rendezni a szomszédi viszonyt

Két férfi dulakodott egymással az utcán Nagybánhegyesen csütörtökön délután. A szomszédok a Petőfi utcában laknak, és állítólag már régóta rossz a kapcsolat közöttük – olvasható a rendőrség napi hírösszefoglalójában. A perpatvar tettlegességbe fordult, s az egyik férfi pengét ragadott...

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HÍRÖSSZEFOGLALÓJA:

Közlekedési balesetek:

Mezőberényben a Szénáskert utca és az Akácfa utca kereszetződésében csütörtökön délután összeütközött két személyautó. Az egyik autós, egy Opel vezetője nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező másik jármű vezetőjének, így futottak össze. A balesetben senki sem sérült meg.


Egyéb esetek:

Kondoroson betörtek a Napsugárba. Az eset még kedden kora hajnalban történt. A bejelentés szerint a tettes a presszó egyik ajtaját kifeszítette, bement az egységbe és két játékgépet felfeszített. Az automatákból kb. 143. 000.-Ft-ot sikerült kivennie.

Békéscsabán a Kazinczy lakótelepen az egyik házban csütörtökre virradóra feltörtek három tárolót. A tettesek befőtteket, cipőket, hűtőtáskát és kerékpárt vittek el. A lakókat összesen kb. 50. 000.-Ft kár érte.

Két férfi dulakodott egymással az utcán Nagybánhegyesen csütörtökön délután. A szomszédok a Petőfi utcában laknak, és állítólag már régóta rossz a kapcsolat közöttük. Csütörtökön valamivel délután 5 óra előtt érkezett a bejelentés a veszekedésről a rendőrség ügyeletére. A helyszíni rendőri intézkedés során kiderült, hogy az egyik férfi a dulakodás közben a nála lévő pengével megvágta szomszédja egyik ujját, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint valószínűleg 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Dombegyházon az elmúlt napokban ismeretlen járt egy házban. A tulajdonos szerint az eset április 29-e és május 5-e között történhetett. Az idegen a ház nyitott fürdőszobaablakán mászott be a lakótérbe, ahonnan szórakoztató elektronikai cikkeket és 4 üveg italt vitt el. A lopással kb. 100. 000.-Ft kárt okozott.

Gyomaendrőd külterületén egy mezőgazdasági telep nyitott istálójából a napokban elvittek egy Still típusú késes bozótvágót. A gép értéke kb. 150. 000.-Ft.

Szarvason a Damjanich utcában csütörtökre virradóra feltörtek egy Ford Escort típusú személyautót. Az autó jobb első üvegét törték be, és elvittek belőle egy rádiós magnót, melynek értéke 25. 000.-Ft. A rongálás miatt további 15. 000.-Ft kár érte az autó tulajdonosát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!