Közélet

2005.05.19. 09:20

300 ezres kár keletkezett a falnak csapódott rendőrautóban

A mai rendőrségi összefoglaló részletezi a kedden Szarvason történt rendőr-balesetben felmerült anyagi kár mértékét, ezenkívül többek között hírül adja, hogy betörtek Csorváson a Liget büfébe.

BEOL

Közlekedési balesetek:

Amint korábban tegnap már beszámoltunk róla: kedden délután fél 4 körül Szarvason egy személygépkocsi vezetőjét ellenőrzés miatt meg akarták állítani a rendőrök. A sofőr azonban figyelmen kívül hagyta a megállítást megkísérlő rendőr karjelzéseit és továbbhajtott. A rendőrök követni kezdték, de a Vasút utca és Állomás utca kereszteződésénél a szolgálati autó vezetője elveszette uralmát a jármű felett és a MÁV Állomás épületének ütközött. A balesetben senki sem sérült meg, a szolgálati autóban kb. 300. 000.-Ft anyagi kár keletkezett.

Szerdán a déli órákban a 4244-es úton Sarkad és Doboz között felborult egy pótkocsis teherautó. A balesetben senki sem sérült meg, a pótkocsiban kb. 300. 000.-Ft anyagi kár keletkezett. Képgalériánk itt.

Gyulán a Csabai úton egy ittas férfi szenvedett balesetet szerdán késő este. A férfi valamivel 9 óra előtt a Csabai úton, az út szélén gyalogolt a kerékpárját tolva, amikor a buszmegállónál elesett. A lába beakadt az ülés és a csomagtartó közé, ezért a kiérkező rendőrök mentőt hívtak hozzá. A férfi kórházba szállították.

Közlekedési baleset történt szerdán Dévaványán az Árpád utca és a Jéggyár utca kereszteződésében. Egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak. Az ütközés következtében a biciklis férfi elesett és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az anyagi kár kb. 80. 000.-Ft.

Egyéb esetek:

Betörtek Csorváson a Liget Büfébe. A tettes szerdára virradóra törte be a Szabadság téren működő büfé ajtajának üvegét, és 6. 500.-Ft értékben cigarettát és készpénzt vitt el.

Elloptak egy számítógépet Békésen, az Eötvös József Általános Iskolából. A bejelentés szerint május 13.-án 16 óra és 17-én reggel 8 óra között járt ismeretlen az iskolában, aki az egyik tanári szobából elvitt egy számítógépet, melynek értéke 50. 000.-Ft

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!