Közélet

2005.04.19. 13:39

Pályázatíró tréning Okányban

Okányban több mint tíz civil szervezet működik, akik rendszeresen pályáznak. A felmérések szerint azonban a benyújtott pályázatoknak csupán 40%-a nyer. A sikertelenség oka, hogy a pályázatokat nem megfelelően készítik el, gyakran formailag hibásak vagy hiányosak.

BEOL

A felmerült problémának egyik megoldásaként, az okányi Fehérfolt Közhasznú Egyesület és a Békés Megyei Közösségfejlesztők Egyesülete április 23-án 9-től 16 óráig pályázatíró tréninget szervez az egyesület közösségi házában.
A tréningre elsősorban okányi és a környező településeken működő civil szervezeteket várnak. A részvétel ingyenes.
A Fehérfolt Közhasznú Egyesület munkatársai az elmúlt években az eredményesebb munkavégzés érdekében rendszeresen részt vettek különböző szakmai képzéseken, tréningeken.
–  Készítettünk egy hosszú távú stratégiai tervet. Tevékenységeinket erre alapozzuk. A jövőben még tervezünk tréningeket, melyek már nem csak a pályázatírásról, hanem a projektek megvalósítása során felmerülő nehézségek kezeléséről és a pénzügyi elszámolásokról is tájékoztatást nyújtanak majd – tájékoztattak a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!