Közélet

2005.04.10. 19:29

Négycsillagos szálloda és bevásárlóközpont Gyulán?

Négycsillagos szálloda építését tervezik Gyulán, s a befektető helyi cég lenne – mondta el Gyula-napok egyik rendezvényén Laczó Szabolcs, a Csaba Center Invest Kft. ügyvezetője.

BEOL

A város jövőjéről rendezett szombaton fórumot a Gyula-napok keretében az önkormányzat a Mogyoróssy János Könyvtárban. Dr. Perjési Klára polgármester olyan városképet villantott fel, amely visszaállítja a Trianon előtti rangot, és polgárai szívesen lakják.

A Laczó Szabolcs által felvázolt 300—350 szobás szálloda 150 jól képzett embernek nyújtana munkát. Martos Géza, a Gyulai Húskombinát Rt. vezérigazgatója 300 munkahelyes szórakoztató–bevásárlóközpont létesüléséről tájékoztatott, amennyiben értékesítik egyik ingatlanjukat – információink szerint az rt. melletti sportpályát. A témához kapcsolódóan Cséfán Lajos fürdőigazgató elmondta, az országban a Gyulai Várfürdő az egyedüli, amely a strand- és a gyógyfürdő kategóriában elnyerte a négycsillagos minősítést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!