Közélet

2005.04.28. 09:19

Édességekért törtek be a bajor pékségbe

Balesetekről és betörésekről kaptunk híreket a rendőrség napi összefoglalójában. Három tegnap történt közlekedési baleset mellett kiderül az is, hogy betörtek a békéscsabai vasútállomáson található bajor pékségbe, ahonnan 11 ezer forint értékben édességeket loptak el. További kékhírek...

BEOL

Közlekedési balesetek:

Gyulán szerdán délelőtt a Szent István út és a Karácsonyi J. utca kereszteződésében történt egy baleset. Egy férfi Suzukijával úgy próbált kikanyarodni a Karácsonyi utcából a Szent István útra, hogy nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. Összeütköztek, de a balesetben senki sem sérült meg.

Békéscsabán szerdán délután az Erzsébethelyi Általános Iskola Madách utcai épületénél történt egy baleset. Egy buszmegállóban éppen megállt busz előtt akart átmenni az úton egy 11-es gyermek, de nekiszaladt az úton haladó kistehergépkocsinak. A fiú 8 napon túl gyógyuló végtagtörést szenvedett.

Szerdán késő este baleset történt Dobozon a Marx utca és Faluhelyi utca kereszteződésében. Egy autós nem adott elsőbbséget egy másiknak, ezért összeütköztek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egyéb esetek:

Betörtek Békéscsabán a vasútállomás váróterem részében lévő bajor pékségbe. A tettes szerdára virradóra egy ismeretlen eszközzel befeszítette a pékség ablakát és onnan 2000 Ft készpénzt és 11.000 Ft értékben édességet vitt el.

Eleken szerdára virradóra megrongálták egy ház kerítését. Az eset a Vajda utcában történt. A tettes megrongálta a kerítést, majd bement az udvarra, ahonnan elvitt egy kerti öntözőszivattyút. A szerkezet értéke 20.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!