Közélet

2005.04.19. 16:38

Benépesül a régi csabai posta

Megújul a békéscsabai volt 1-es posta épülete, és rendezik az épület környékét is. Cserjéket valóban eltávolítottak, de virágoskertet létesítenek helyettük, a fák pedig megmaradnak. Belül bankfiók, ruhaüzlet, antikvárium és drogéria létesül.

(c)

A megyeszékhelyi Szabadság téri egykori postaépület a békéscsabai önkormányzat tulajdona. Hasznosítása a Vagyonkezelő Rt. feladata, és a társaság pályázatot írt ki korábban a bérbe adásra. Ami már biztos: ezen ingatlan földszintjére költözik az Andrássy út felől a CIB Bank fiókja és a Rossmann működtet majd itt drogériát. A Szabadság tér felől kötöttruhabolt — nem kínai — és antikvárium üzemel majd.
— Az Andrássy út felől egy 272, a Szabadság tér felől pedig egy 232 négyzetméteres terület kiadó még a földszinten — hangsúlyozta Gulácsy László, a Vagyonkezelő Rt. ingatlanüzletág-vezetője. — Az emeleten 300 négyzetméteren a Jankay Alapítvány raktára nyert elhelyezést. Ugyanezen a szinten irodákat alakítunk ki, mintegy 300 négyzetméteres rész még kiadó.
A postaépület előtt egyeztetett tervek alapján végzik a homlokzatfelújítást és a kertépítést is.

(c) -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!