Kék hírek, bulvár

2011.06.08. 08:17

Kerékpárúton ütötték el az öt éves biciklis kisfiút

Kerékpárúton ütött el egy öt esztendős, bicikliző kisgyermeket a sarkadi, 21 esztendős sofőr. A kisfiú lába a kishaszongépjármű alá került, a gyulai kórház gyermekintenzív osztályára szállították.

b. i.

A gyermek, kedden 18.40 körül édesanyjával az Ady Endre utcával párhuzamos kerékpárúton a Vasút utca irányába haladt, amikor az Ady Endre, illetve Nagykert utca kereszteződésénél a Jókai utcai irányába közlekedő S. Gábor, az általa vezetett Renault Master típusú kishaszongépjárművel elütötte a kerékpárúton bicikliző öt esztendős kisfiút. A gyermeket métereken tolta maga előtt a jármű, lába beakadt a kisteherautó löklapjába, azt saját elmondása szerint, a Renault vezetője, illetve utasa szabadította ki.

A kisgyermek az elsődlegesen rendelkezésre álló adatok alapján súlyos sérülést szenvedett, a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház gyermekintenzív osztályára szállították.

A baleset bekövetkeztének okait, körülményeit s a felelősség megállapításának kérdését a Szeghalmi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya vizsgálja.

Címkék#sarkad

Ezek is érdekelhetik