A hét ingatlana

2023.08.27. 06:47

Békéscsaba túl drága? Vegyen Vésztőn házat, 5 szobásat!

A Békés megyei ingatlanpiaci hirdetések közt találtunk egy nagyon jó ár-érték arányú családi házat, amely hatalmas méretű, és még egy melléképület is tartozik hozzá, ami a vállalkozásának is lehet a telephelye.

Beol.hu

De ha az nincs, a hobbijának is teret adhat, szó szerint, hiszen 120 négyzetmétere van rá. Az ára 19,2 millió forint, és az eladó szerint szerkezetileg kifogástalan állapotú!

Eladásra kínálok egy 1996-os építésű, szerkezetileg kifogástalan állapotú, kétszintes 194 m2-es, 5 szobás, dupla fürdőszobás, + két nappalival rendelkező családi házat. Az ingatlan 2200 m2-es telken található Vésztő csendes, átmenő forgalomtól mentes részén.

Ingatlan földszinti helységei:

– Előszoba
– Nappali
– Két szoba
– Konyha-étkező
– Kádas fürdőszoba
– Külön helyiségben lévő WC
– Kamra
– Kazánház
– Fedett terasz

Ingatlan tetőtéri helységei:

– Nappali
– Három szoba
– Közlekedő
– Gardrób
– Kádas fürdőszoba
– Külön helyiségben lévő WC

Műszaki tartalom:
– Uniform tégla
– Hőszigetelt üvegezésű külső fa nyílászárók
– Beépített redőnyök + szúnyogháló
– Tégla válaszfalak
– Betonfödém + járóbeton
– Radiátoros fűtés
– Kombi gázkazán, vegyes tüzelésű kazán

Az udvaron van egy különálló 120 m2-es melléképület, amelyben garázs, és gazdasági helyiségek találhatók. A családi ház mérete és egyéb adottságai miatt az ingatlan ár-értékaránya jó, valamint nagycsaládosoknak, vagy akár két generáció részére is megfelelő lehet. Az ingatlan irányára 19,2 MFt.

További jó ár-értékarányú ingatlanokért kattintson az ingatlanbazar.hu oldalára! A hirdetést eredeti formájában közöljük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!