A hét ingatlana

2023.08.06. 06:32

Békében akar élni? Költözzön Csárdaszállásra!

Megnéztük a Békés vármegyei ingatlanpiacot és találtunk egy olyan házat, amely alkalmas arra, hogy elvonuljon, horgásszon - ha szeret -, és jószomszédi viszonyt alakítson ki, ha van rá igénye. Még 7 millió forintjába se kerül az a lehetőség, ami ráadásul átlagos állapotú, 70 négyzetméteres és még bővíthető is.

Beol.hu

AKÁR 1.000.000,-Ft-os ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁSSAL! Csárdaszálláson, ezen a csendes, Falusi CSOK-ra alkalmas településen kínáljuk megvételre, ezt az 1500 nm-es telken álló, 70 nm-es, három szobás családi házat. Az ingatlan a 80-as években épült, téglából, KIEMELT ÉS SZIGETELT beton alapra. Tipikus 'kádárkocka'. A tetőszerkezet jó állapotban van, a ház statikai hibáktól mentes, száraz, lakható. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak. 

A meleg vizet bojler szolgáltatja. A telken több melléképület is található, amivel a lakótér közel 50 nm-el bővíthető. Csárdaszállás település rendezett, kimondottan csendes, kulturált lakosokkal, összetartó közösséggel. A falu vasútállomással, óvodával, általános iskolával rendelkezik! A közelben több horgászhely található (Körös, horgásztavak, holtágak), melyek a horgászaton felül számos kirándulási lehetőséget rejtenek magukban. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

További olcsó ingatlanokért kattintson az ingatlanbazar.hu oldalára! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!