A hét ingatlana

2022.12.11. 06:35

Pisztácia zöld polgári ház keresi új lakóit Orosháza szívében

Hatalmas alapterület, fő- és melléképület, Zsolnay kályha és sok-sok egyéb finomság is jár a pisztácia zöld színű, eladó sorban lévő házhoz. Irány Orosháza és egy szuper ajánlat. Profi tipp: a nappali kályha része melletti, magasan elhelyezett ablakok előtt építsünk házilag dobogót! Így nap közben több fény jut olvasáskor, este pedig kellemesebb a rálátás a tűzre!

Beol.hu

Orosháza szívében, polgári ház, tetőtér beépítéssel és az udvarban egy különálló kétszintes épülettel eladó. Az épületegyüttes összesen 328 m2, amely 496 m2-es telekre épült. 

A főépületbe (119 m2) fedett verandán át juthatunk be. 3 bejárat (dupla bejárati ajtókkal) biztosítja a kényelmes közlekedést. 3 szoba, amerikai konyhás nappalival, kamra, fürdőszoba és WC került kialakításra. Az épület szerkezete tégla, oldala szigeteléssel és mosható vakolattal van ellátva. A teraszra lépcső vezet fel, innen közelíthetjük meg a tetőtéri lakrészeket (76 m2). Közös folyosóról mindkét oldalra, szimmetrikusan kerültek kialakításra a szobák, és a hozzájuk tartozó külön fürdőszobák. 

 

A kialakított konyha közös, mindkét oldali lakrészből megközelíthető. A födém szerkezete fa és duplázott USB lapok, a tetőhéjazat üveggyapottal szigetelt és zsindelylemezzel fedett. Fűtése kombinált. Gáztüzelésű kazán, acél radiátoros hőleadókkal, mely mellett padlófűtés is kialakításra került. Ehhez a rendszerhez kapcsolódik még egy különleges Zsolnay kerámia fafűtésű kályha is.

Melléképületek és egyéb nyalánkságok!

Betonozott gépkocsibejáró vezet el a ház kapujától a hátsó épületrészig (133 m2). Ennek az épületnek az alsó szintjén kapott helyett a garázs (szerelőaknával), tároló és ez alatt található egy pincehelyiség is. Az ingatlan másik oldalán egy amerikai konyhás nappalin keresztül jutunk fel az emeletre, ahol a tetőtérben 2 szoba, teakonyha, fürdőszoba, WC kapott helyet. Ennek az épületnek a falszerkezete vegyes, szigeteléssel és mosható vakolattal ellátott. Fűtése kombinált, alumínium és acélradiátor hőleadók, gázkazánnal. Mindkét épületnek külön gázcsatlakozása és gázmérője van, a hátsó épület elektromos almérővel szerelt. Elektromos hálózati csatlakozása: 3 x 220 V 25 A külön a vezérelt, 220 V 40 A. Az utcafronti telekhatárt kovácsoltvas kapu határolja. A ház teljes építészete, külső és belső felületei, burkolatai, színezése, gépészete az igényességről tesznek tanúbizonyságot, jó érzékkel és precizitással összehangolva.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!