Hírek

2006.05.03. 18:00

Majd kétmillió egy autómosásért

Egy brit autómosó majd 5 ezer fontot, vagyis több mint 1,5 millió forintot kér egyetlen mosásért, vaxolásért. A magas ár ellenére a kuncsaftok tolonganak a fiatalember üzletében, aki olyan hírességeket is üzletfelei között tudhat, mint Rod Stewart.

BAMA

Egy Surrey-beli fiatalember magát a világ legjobb autómosója és polírozójaként hirdeti, amiben lehet némi igazság. Nem elég ugyanis a tekintélyes summát kifizetni a kocsi karbantartására, az ügyfeleknek 9 hónapra előre is be kell jelentkezniük. Nem véletlen tehát, hogy Paul Dalton kliensei között Nagy-Britannia leggazdagabb emberei szerepelnek. Nála mosat Rod Stewart is, aki például 700 ezer font, vagyis 250 millió forint értékű Ferrari Enzoját szokta a mesterre bízni, s nem sajnál 4800 fontot fizetni a szolgáltatásért.

Paul Dalton csak a legjobb alapanyagokkal dolgozik, a tisztított víz mellé a törlőkendőket Ausztráliából hozatja, és a polírozáshoz használt brazil viasz a világ legdrágább hasonló alapanyagai között van. S az sem utolsó szempont, hogy az így kezelt autók polírozása egy évig is kitart. A mester véleménye szerint az olyan autócsodákat, amelyeken gyárilag hét réteg fényezés, és három réteg lakkozás van, nem lehet pusztán egy vödörrel és egy szivaccsal kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!