Hírek

2006.04.14. 16:47

Halálos fenyegetés egy SZDSZ-es elnöknek

Halálosan megfenyegették az SZDSZ monori elnökét - közölte Gusztos Péter ügyvivő pénteken. Dobos György házának kapujára pénteken hajnalban vörös festékkel horogkereszteket és „Meghalsz!”-feliratot festettek.

BAMA

"Csütörtök délután Orbán Viktor és hívei tartottak Monoron egy nagygyűlést, másnap reggelre, mit tesz Isten, az SZDSZ monori elnökének kertkapuján vörös festékkel horogkeresztek és „Meghalsz!”-felirat jelent meg" - mondta a liberális politikus. Véleménye szerint a kaput szélsőjobboldali gondolkodású emberek mázolták össze. Hozzátette: Dobos György ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője határozottan visszautasította, hogy Gusztos Péter párhuzamot vont Orbán Viktor monori gyűlése és a helyi SZDSZ-es politikus fenyegetése között. A Fidesz az ilyen és ehhez hasonló cselekményeket a legmesszebbmenőkig elutasítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!