Hírek

2005.06.15. 00:00

Nem sikerült a leszámolás Kőbányán

Értesüléseink szerint a fiktívtag-botrányai miatt elhíresült kőbányai MSZP helyi frakciójából megpróbálták kizárni Ficsór Jánost, a belső ellenzék vezéralakját.

Izing A.

Ficsór annak a mozgalomnak a szóvivője, amely a nyilvánosság előtt bírált meg egyes kőbányai szocialista városvezetőket. Többek között Kaszab Csaba alpolgármestert, az MSZP-frakció vezetőjét. Ezenkívül szerepet vállalt a fiktívtag-botrány kirobbantásában. Arra hívták fel a figyelmet, hogy egyesek saját hatalmuk megerősítése érdekében nem létező tagokkal duzzasztották fel a pártot. Ficsór János képviselő kizárása nem történt meg, mivel a titkosan leadott szavazatok száma nem érte el a szükséges kétharmadot. Egyes értesülések szerint Kaszab Csaba frakcióvezetői megbízásáról való lemondását helyezte kilátásba, ha Ficsór bent marad az MSZP-frakcióban. Lapunk megkeresésére Kaszab cáfolta a saját lemondásáról szóló információt.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!