Hírek

2005.05.11. 00:00

Torghelle marad, Ferenczi István Ausztriába megy

Szabó T.

A Crystal Palace a következő szezonban is számít a magyar válogatott Torghelle Sándorra. A hírt a gárda menedzsere, Bob Dowie annak ellenére erősítette meg, hogy a magyar támadót az idén nem igazán foglalkoztatták, mindössze tizenkét alkalommal jutott szóhoz, kezdőként háromszor. Torghelle Sándor jövőbeni esélyeit növeli, hogy valószínűleg távozik a csapattól az angol válogatott Andy Johnson. Ha a Crystal Palace búcsúzik az élvonaltól, akkor biztosan otthagyja a gárdát a támadó, ezt már korábban bejelentette.

Egy másik magyar csatár, Ferenczi István viszont klubot vált. A Rizespor játékosa az idén tíz mérkőzésen két gólt szerzett, de nem érezte jól magát Törökországban. A csapatnál év közben edzőváltás történt, s az új mester egyáltalán nem foglalkoztatta. Menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, Ferenczi Ausztriában folytatja pályafutását. Hogy melyik klubhoz szerződik, azt egyelőre nem tudni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!