Hírek

2005.04.23. 00:00

Fegyveres, álarcos rablók támadtak Keresztúron

Három álarcos fegyveres rontott be csütörtökön este, negyed tíz tájban a XVII. kerületi 506-os utca egyik családi házába. Tudhatták, hogy a tulajdonos egyedül van otthon. A férfit betuszkolták a szobába, ahol összeverték, közben a pénzét és ékszereket követeltek tőle.

Szemán L.

Ezután kitépték a nyakából aranyláncát, majd öszszeszedték a házból az ékszereket. Megtalálták és magukhoz vették a tulajdonos autójának indítókulcsát is. Újra megverték a házigazdát, majd az udvaron parkoló Honda HRV típusú terepjárójával távoztak.

A nyomozók a rablás bejelentése után öt perccel már a házban voltak, és azonnal elrendelték az autó körözését. A X. kerületi rendőrkapitányság egyik járőre hallotta rádión a körözésről szóló információt. Este 11 óra tájban észre is vették az Üllői úton a belváros felé hajtó Hondát. Követték az autót, amely lekanyarodott a Ceglédi útra, majd az Üllői közben, az út szélén megállt. A járőr igazoltatta a bent ülő két férfit, majd előállította őket. Vélhetően közük volt a rabláshoz. A harmadik tettest még keresik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!