Hírek

2005.04.07. 06:49

A BKV Előre az elődöntőben

Három hely már elkelt a Magyar Kupa elődöntőjében: újra lesz alacsonyabb osztályú a legjobb négyben. A Ferencváros–Kaposvár találkozó lapzárta után ért véget.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="124"] Takács Z. (piros mezben) a kispestiek egyik legjobbja volt a kupameccsen
[/caption]Honvéd–Fehérvár FC 1-1
(1-1, 1-1, 1-1) 11-ekkel: 2-0
Bozsik-stadion, 2000 néző. V.: Bede. Gól: Kovács N. (44. p.), illetve Magasföldi (18. p.) Kiállítva: Magasföldi (63.p.)
A Fehérvár kezdett jobban, vezetést is szerzett, majd a 23. percben növelhette volna előnyét, de Györök büntetőt hibázott. Ezt követően feljavult a Honvéd, még szünet előtt egyenlített. A 63. percben tíz főre fogyatkoztak a vendégek, mert a szabálytalankodó Magasföldit kiállította a játékvezető. A rendes játékidő döntetlenre végződött, következett a hosszabbítás. Ennek kezdetén a kispesti Budovinszky hagyott ki egy tizenegyest. A hoszszabbításban sem dőlt el a mérkőzés, büntetőrúgások következtek. A Honvéd már a negyedik pár után továbbjutott, mert a vendégek elrontottak négy tizenegyest.

BKV Előre–Bodajk 3-2 (0-1)
Sport utca, 500 néző. V.: Sóthy
Gól: Szirtesi (65. p. – tizenegyesből és 82. p), Busa (49. p.) illetve Sütő (9. p.), Urbán (72. p.)
A második játékrészben jobb volt a fővárosi csapat, és meg-érdemelten jutott – egyetlen alacsonyabb osztályúként – a legjobb négy közé.

Kazincbarcika–Sopron 1-2 (1-1)
Kazincbarcika, 2500 néző.
V.: Sápi Gól: Deák (17. p.), illetve Sifter (15. p.), Sira (65. p.)
A 9. percben a barcikai Deák büntetőt hibázott. Az NB II-es gárda egyenrangú ellenfél volt, végül egy szerencsés gól döntött. Így 2004 tavasza után újra csak egy alacsonyabb osztályú maradt az elődöntőben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!