Hírek

2005.03.05. 08:15

Ugróparádé reggeltől estig Mátraszentistvánon

BAMA

A nagy sikerű budapesti, a WestEnd tetőkertjében megrendezett verseny után az O’Neill cég Mátraszentistvánon folytatja a sort. A MOL EVO Diesel-kupa az idény legnívósabb versenyének ígérkezik, még akkor is, ha a sportág hazai legjobbjai, Liptai Dávid és Manninger Máté nem indulnak. Távollétükben Toma Tamás és Karsai Viktor a legesélyesebb a győzelemre.

A versenyre új, óriás méretű ugratót építenek a Síparkban, a már korábban elkészült, közel hat méter magas óriásugrató is friss hóborítást kap. A januárban érkezett korlátokra friss hó kerül, így aztán a körülményekre igazán nem panaszkodhatnak az indulók, akik három kategóriában (amatőr, profi, nők) mutathatják be trükkjeiket.

A rendezvény szombat délelőtt edzéssel kezdődik, délután versennyel folytatódik. Minden versenyző egymást követően, meghatározott idő alatt próbál minél nagyobb trükköt bemutatni az erre a célra kialakított pályán. A versenyzőket a trükksorozatok után motoros szán viszi majd vissza a rajtponthoz. A különböző kategóriákban közel 30 nevező várható az ország különböző pontjairól, köztük magyar bajnokokkal, profi versenyzőkkel.

A részletek

10.00–12.30 óra: edzés

13.00 óra: selejtező

15.00 óra: döntő

Nevezési díj : 1000 Ft

Összdíjazás: 100 ezer forint

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!