Hírek

2005.02.03. 00:00

Fényes nappal az utcán lőttek le két férfit

Nagy E. D.

[caption id="" align="alignleft" width="290"] A parkoló autók alatt találtak rá a helyszínelők a nyomokra
[/caption]Kora este önként jelentkezett a rendőrségen O. György (44), aki a gyanú szerint tegnap délután lelőtt két férfit Budapesten, a XIII. kerületben. Kozák László, a BRFK szóvivője azt mondta: négy férfi keveredett vitába, ez előzte meg a történteket.
Lapunk a Hollán Ernő utcai helyszínen szemtanúktól úgy értesült: a lövöldöző egy presszóból hívta ki a két áldozatot, majd a bűncselekmény után a sarkon várakozó társával elmenekült. A rendőrség adatai szerint egy szürke személygépkocsival. A tettes két lövést adott le, mindkettő talált. Az egyik áldozat a földre rogyott, vérző társának annyi ereje még volt, hogy a járókelőktől segítséget kérjen. Az esetnek több szemtanúja is akadt. A környéken több kis üzlet működik, és a délutáni órákban a közelben lakók közül is sokan otthon voltak. Így a nyomozók rövid időn belül azonosítani tudták a lövöldözőt. Mindkét meglőtt férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, őket az Árpád Kórházba szállították. A szakértők várhatóan ma tudják megmondani, milyen fegyvert használt az elkövető. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!