Hírek

2004.11.02. 06:41

Kedden Barcelonára figyel a futballvilág

Riskó M.

Egyre kiélezettebb a helyzet a Bajnokok Ligájában, ahol ma este nyolc mérkőzést rendeznek. Többek között a végső sikerre esélyes Arsenal is pályára lép az E-csoportban, hogy a görög Panathinaikosz ellen újabb lépést tegyen a nyolcaddöntőbe jutáshoz.

– Nagyok az elvárások a csapattal szemben, de ez így van rendjén – mondta Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője. – Ezen a szinten már nem elfogadható, hogy a játékosok öszszeroppanjanak a nagy nyomás alatt. Ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor le kell győznünk a Panathinaikoszt.

Szoros mérkőzésnek ígérkezik az FC Barcelona és az AC Milan találkozója. A katalánok ma visszavághatnak a két hete elszenvedett milánói vereségért, és győzelem esetén ugyanannyi pontjuk lesz, mint az olaszoknak. A sérült Lisztes Krisztiánt nélkülöző Werder Bremen is megerősítheti második helyezését a G-csoportban, ha hazai pályán legyőzi az Anderlechtet.

A H-csoportban rangadót rendeznek: a második helyen álló CSZKA Moszkva az éllovas Chelsea-t fogadja. Hét mérkőzés 20.45-kor kezdődik, a moszkvai találkozót 18.30-tól rendezik meg.

E-csoport:
PSV (holland)–Rosenborg (norvég) 
Arsenal (angol)–Panathinaikosz (görög)

F-csoport:
Barcelona (spanyol)–Milan (olasz)
Celtic (skót)–Sahtar Doneck (ukrán)

G-csoport:
Werder B. (német)–Anderlecht (belga)
Internazionale (olasz)–Valencia (spanyol)
H-csoport:
Porto (portugál)–Paris St. G. (francia)
CSZKA (orosz)–Chelsea (angol)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!