Asztalitenisz

2024.05.27. 10:02

Sikeres zárórát tartottak a viharsarki csapatok

Az évad utolsó csapatbajnoki mérkőzéseit vívták hétvégén az asztaliteniszezők. A legmagasabban jegyzett békési együttes a női játékosai remeklésének köszönhetően győzelemmel fejezte be az NB II.-es szereplését, áthidalva Szelei Ákos elvesztését, aki a második egyéni találkozóján térdsérülést szenvedett.

Verasztó Lajos

Az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra duó is hozta mérkőzését

Az öt viharsarki gárdát érintő NB III.-as Dél-keleti csoportban a berényiek három játékossal felállva is megőrizték hibátlan teljesítményüket Szolnokon. Az orosháziak legerősebb összeállításban múlták felül a bronzérmes Jászberényt, ezzel besoroltak mögéjük a tabellán. A csabai vármegyei csata szoros versengést hozott, igazságos döntetlennel, egyedül a gyulaiak maradtak pont nélkül, akiknek Karcagon nem termett babér.

Békési TEAM–Tápiógyörgyei ASK 12:6
NB II.-es csapatbajnoki asztaliteniszmérkőzés, Békés. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 4, Szilágyi Lívia 4, Ágota Csilla 3, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra páros.

Jászkun Volán SC I.–HED-LAND Mezőberényi SE 5:13
NB III., Szolnok. Mezőberényi győztesek: Juhász Ádám 4, Szűcs Sándor 4, Tóth Sándor 4, és a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros.

Kováts DSE Karcag–Gyulai AK 11:7
NB III., Karcag. Gyulai győztesek: Várady Zsolt 3, Sarkadi Árpád 2, Styr György, és a Sarkadi Árpád, Styr György páros.

ASE Orosháza–Jászberényi ASE 13:5
NB III., Orosháza. Orosházi győztesek: Farkas Dávid 4, Bohács Béla 3, Fehér Zsófia 3, Farkas Izabella, valamint a Farkas Dávid, Fehér Zsófia, és a Bohács Béla, Farkas Izabella páros.

Csaba Fly AE–Demeter Lehel ASE 9:9
NB III., Békéscsaba. Győztesek: Bunda Szabolcs 3, Vizsnyai Dávid 3, Bartyik Endre, Szenes Iván, és a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid páros, ill. Medvegy Ákos 4, Posgay Brunó 2, Hortobágyi Bálint, Magyari Milán, és a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában