Testépítés

2024.05.27. 13:56

Dénes József győzött az IBFF Olimpián

Közel egy év után lépett ismét pódiumra testépítő versenyen Dénes József, a békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power versenyzője, aki a hétvégén az olaszországi Tarantóban az IBFF Olimpián indult. S ha már ott volt, kategóriájában el is hódította a győztesnek járó trófeát!

Gajdács Pál

Dienes József

A világkupa-szintű megmérettetésen összesen 150-en indultak, Dénes előbb az 50 éven felüliek masters korosztályában. Az erős mezőnyben kihozta magából a maximumot, hiszen a zsűri őt látta a legjobbnak.

– Erős, jól megszervezett verseny volt a tarantói, melyen többek között dél-afrikai, spanyol, lengyel, szlovák, japán versenyzők is indultak – mondta a békéscsabai testépítő. – Elindultam az open kategóriában is, ahol úgy is harmadik tudtam lenni, hogy a verseny előtt begörcsöltem. Túl sok idő telt el a két szám között. Elégedett vagyok az eredménnyel, de még mégis úgy érzem, hogy még tudok ennél is jobb lenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában