Tenisz

2024.04.21. 16:16

Bondár Anna a fináléban torpant meg

Bondár Anna elveszítette az argentin Julia Riera elleni döntőt a svájci Chiassóban rendezett 75 ezer dollár összdíjazású salakpályás ITF tornán, azonban nem lehet elégedetlen az alpesi országban töltött napokkal, miután egy héttel a bellinzonai versenyt követően ismét a fináléig verekedte magát.

Bakulya Mihály

Az első számú magyar teniszező nehezen lendült játékba, ennek az eredménye lett a két semmire elveszített fogadó játék, köztük pedig egy brékgém, az ekkor szerzett előnyt a világranglistán 112. Riera végig megőrizte. 

Bondár Anna változatos fináléban maradt alul. Fotó: Getty Images

Elsöprő lendülettel kezdte a második játszmát is, meg sem állt 5:1-ig. A szeghalmi játékos meccsbe vetett hitét ez sem foszlatta szét, három meccslabdát hárított, közben először brékelt, így sikerült 5:4-re felzárkóznia. A dél-amerikai ekkor újabb két meccslabdához jutott saját adogatásánál, de Anna azt is hárította és egyenlített. Két újabb kölcsönös brék után jött a rövidítés, ahol a szeghalmi játékos úgy maradt alul, hogy nem tudott pontot szerezni saját adogatásaiból.

Eredmény. Egyes döntő:
Julia Riera (argentin, 3.)–Bondár Anna (4.) 6:3, 7:5 (7-2)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában