Kézilabda

2024.04.12. 16:03

A bajnokságra gyakorolt a Csaba és a DVSC

Legutóbb március 27-én a válogatott szünet előtti utolsó bajnoki mérkőzésen játszott hazai környezetben a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapata, akkor a DVSC Schaeffler ellen. Pénteken – nem nyilvános felkészülési mérkőzés keretében – ismét a hajdúsági gárdát látták vendégül a lila-fehérek.

Gajdács Pál

Bencsik Bojána 5 góllal csapata egyik legeredményesebb játékosa volt

Fotó: Bencsik Ádám

Az első félidőben megvoltak a helyzetei a csabaiaknak, ám ezek többsége kimaradt, így a válogatottjai nélkül is bivalyerős Debrecen bő negyedóra elteltével már hat góllal vezetett, a szünetig aztán kilencre nőtt a különbség. A második félidőben jobban játszott az Előre, de a lerohanásokat továbbra sem tudták megszűrni, így a vendégek sok könnyű gólt szerezhettek.

Tappe-Békéscsabai ENKSE–DVSC Schaeffler 22–35 (8–17)

Felkészülési női mérkőzés. Békéscsaba. Vezette: Fazekas Zsuzsanna, Ónodi Erika. Békéscsaba: Szabó D. – Horváth G., Zagar 5, Román 2, Bencsik B. 5, Gyimesi, Kukely K. Csere: Madera-Domokos (kapus), Szondi 1, Kücükyldiz, Sándor, Mayer, Török F., Csáki, Bencsik-Giricz 4, Borbély 5 (2). Vezetőedző: Rác Sándor. A Debrecen legjobb dobói: Csernyánszki 6, Töpfner 5 (1), Nagy N. 5 (3).

Kiállítások: 2, ill. 0 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 7/5.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában