Kézilabda

2024.03.08. 12:20

Többféle összeállítást is kipróbáltak a csabaiak

A hosszú bajnoki szünetet kihasználva két mérkőzést is lekötött az ugyancsak NB I.-es Kisvárda KC együttesével a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE. Az első találkozóra csütörtökön este került sor, amit egy góllal a lila-fehérek nyertek. A másnapi találkozón már egyértelműen a Kisvárda dominált.

Gajdács Pál

A viharsarkiak Román Dorina nélkül utaztak el Szabolcsba, aki kisebb sérülés miatt nem tarthatott a csapattal. 

DHE_3895
Gyimesi Kitti (középen) és Török Fanni 
Forrás: Archív fotó

Rác Sándor: – Edzőmérkőzésekről lévén szó, nem az eredményt tartottuk elsődlegesnek. Fontos, hogy mindkét találkozón mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Négy-öt összeállítást és többféle játékvariációt kipróbáltunk.

A pénteki mérkőzésen:

Kisvárda KC–Tappe-Békéscsabai ENKSE 36–24 (13–11)

Kisvárda, zárt kapuk mögött. V.: Hadas, Győr. Békéscsaba: Pásztor B. – Horváth G., Zagar 5, Özdemir 2, Mayer 1, Gyimesi 1, Szondi 1. Csere: Szabó D., Madera-Domokos (kapusok), Bencsik-Giricz, Aranyi, Csáki 2, Bencsik, Török F. 3, Borbély 7 (4), Kukely K. 2. Vezetőedző: Rác Sándor. A Kisvárda legjobb dobója: Szabó L. 11. Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/4.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában