Röplabda

2024.02.06. 15:54

Megújította együtműködését a BRSE és a Békéscsabai Médiacentrum

Megújította együttműködési megállapodását a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum. A két fél közel tíz évvel ezelőtt kezdte a közös munkát: a felnőtt csapat mérkőzéseinek közvetítése és a klubot érintő legfrissebb történések bemutatása mellett a nézők rendszeresen találkozhatnak a BRSE TV magazinnal.

Beol.hu

Baran Ádám és Hegyi Boglárka írta alá a megállapodást.

Fotó: Médiacentrum

– A BRSE elkötelezett amellett, hogy a magyar röplabda szakmát megújítsa, módszertani központ szeretnénk lenni, illetve az államilag akkreditált akadémiák közé is be szeretnénk kerülni. Ehhez fontos szakmai anyagokat kell majd leforgatni, amelyhez azt a profizmust és technikai hátteret szeretnénk igénybe venni, amely a Békéscsabai Médiacentrumot jellemzi. Az együttműködési megállapodásnak nagyon fontos eleme a BRSE TV is, ami egyedüli a hazai röplabdázásban, hiszen ismereteink szerint nincs másik olyan klub, amelyik saját magazinnal rendelkezik – fogalmazott az aláíráskor Baran Ádám klubvezető. Az együttműködés az utánpótlás korosztályokról szóló híradásokat is magában foglalja.

Hegyi Boglárka ügyvezető-főszerkesztő leszögezte: a BRSE szinte megalakulásuk óta együttműködő partnerünk, a 2016-ban induló BRSE TV pedig az egyik legnézettebb műsoruk. 

– Más sportágakban is jelen vagyunk, de a röplabda meccsek és a magazinunk nézettsége kiemelkedő, ezért is szeretnénk minél több exkluzív tartalmat gyártani és bemutatni a nézőknek. A BRSE TV-n keresztül nemcsak az egyesület sporteseményeivel kapcsolatos információkat juttathatjuk el a nézőkhöz, hanem megmutathatjuk azt is, hogy mi zajlik a kulisszák mögött. Ebből szeretnénk még több tartalmat gyártani – hangsúlyozta Hegyi Boglárka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában