Teremlabdarúgás

2024.01.30. 18:59

Ezüstérmes lett az Előre SE U11-es csapata Újpesten

A Békéscsaba 1912 Előre SE U11-es csapata az UTE Labdarúgó Akadémia által szervezett Winter Cup elnevezésű nemzetközi tornáján lépett pályára január 28-án. Szeverényi Péter együttese egy egész napos vetélkedés végén emelhette a magasba a második helyezettnek járó serleget.

Beol.hu

A csabai együttes balszerencsével vesztette el a finálét

A nemzetközi torna tíz csapattal rajtolt el, a békéscsabai gárda mellett, a hazai UTA két csapata, a Fehérvár, a ZTE, a III. Kerület, a Marosvásárhely, a Debreceni Olasz Focisuli korosztályos együttesei léptek pályára, a torna nemzetköziségét a a Tatran Presov és Zemplion Mihalovce szereplése biztosította.

Szeverényi Péter elmondta, egy profi szervezésű tornán vannak túl együttesével. Kiemelte, csapata tíz mérkőzést játszott a napon, az elsőt reggel kilenckor, az utolsót majdnem 6 órakor. A gárda hajnali indulással teljesített egy ilyen napot úgy, hogy a gyerekek az utolsó pillanatig koncentráltak és mindent maximálisan beleadtak.

– A kilenc körmeccs alatt 23 lőtt és 2 kapott gól volt a mérlegünk, így százszázalékos mérleggel fordultunk a döntőre. A fináléban ismét a házigazdák csapatával játszottunk, de sajnos egy góllal alulmaradtunk. A sors fintora és a torna fura szabálya, hogy hiába diadalmaskodtunk mind játékban és eredményben az összes csapat fölött, a gyengébb mérleggel záró UTE emelhette a magasba a trófeát, mivel a csoport első két helyezettje újra meg kellett mérkőzzön egymással. A gyerekek nagyon nagy örömet okoztak nekem és mindenkinek a tornán az intelligens játékukkal és hozzáállásukkal, több néző és edző is külön gratulált a srácoknak a mutatott játék és hozzáállás miatt. Nagyon büszkék lehetnek magukra – értékelt Szeverényi Péter.

A csabai együttes különdíjas játékosai

A csapatsiker mellett a lila-fehér együttes egyéni sikereknek is örülhetett, Szalai Csanádot beválasztották a torna válogatottjába, Alessandro Sassano pedig teljesítményével kiérdemelte a gólkirályi címet.

A csapat névsora: Erdős Máté, Bálint Kristóf, Nagy Levente, Szalai Csanád, Gere-Bényei Máté, Kinyó Kende, Borota Ádám, Alessandro Sassano, Baráth Krisztián. Edző: Szeverényi Péter.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában